Direktlänk till inlägg 14 juli 2009

Jag försöker

Av Soran Ismail - 14 juli 2009 19:25

Jag har inte uppdaterat på ett par dagar nu. Jag skulle vilja hävda att det beror på tidsbrist, men det är bara en del av sanningen. T.ex har hela den här dagen ägnats åt att göra ingenting speciellt. Ensam hemma, med en dator i knäet. Med andra ord, optimalt läge att blogga. Varför gör jag då inte det? Jag klarar det helt enkelt inte. 


Jag har bestämt mig för vad jag ska skriva om, det mest pinsamma jag vart med om. I alla fall "i modern tid", under tonåren och framåt. Det hände för endast ett par år sedan, men jag kommer inte igenom det. Ni är mina psykologer, jag är er patient. Men jag är inte redo att prata om det än, har jag märkt. 


Jag börjar skriva, men jag slingrar mig. Jag kommer aldrig till saken. För varje gång jag tar upp det så måste jag återuppleva händelsen igen. Och den var inte "lite knasig", utan jag skämdes verkligen vettet ur mig. Jag  fick en blackout. Den händelsen är anledningen till varför jag inte kan höra "I'm bringing sexy back" utan att rysa i hela kroppen. 


Förhoppningsvis kommer jag ha samlat mod i dagarna och berätta för mina psykologen om den här händelsen, så att jag kan börja bearbeta den på allvar. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Niklas

14 juli 2009 19:33

Hoppas att du återfår inspirationen och börjar spotta ut inlägg återigen någon gång, jag gillar denna bloggen. Som tack för det tar jag och bjuder på ett stycke musik som verkligen mänskligheten i allmänhet och du Soran i synnerhet borde lyssna på. Det är världsklass!

http://www.youtube.com/watch?v=pSMuoutz4F8

 
Ingen bild

Anonym

14 juli 2009 19:41

Det är bara o släppa ut det. Vi läser och försöker förstå :p

 
Ingen bild

love

14 juli 2009 19:43

vi kommer att skratta

 
Ingen bild

lovisa

14 juli 2009 20:40

sådär får man fan inte göra! bara börja säga nåt och sen sluta. nu får du fan skärpa till dig och klämma fram det, såhär kan vi inte ha det!!

 
Emma

Emma

14 juli 2009 21:00

Väntar med spänning på ditt utsläpp

http://www.halmstadbebis.blogg.se

 
Ingen bild

Natta

14 juli 2009 21:06

"Sexyback" är en riktigt bra låt. Skulle bara säga det.

 
Nettan

Nettan

14 juli 2009 22:07

Ojoj...Nu har du ställt till dig för dig själv: snacka om att vi tror att vi ska få läsa nåt heeeeeeeeelt oooooootroligt pinsamt! Don´t let us down... ;)

http://inevershutup.blogg.se

 
Ingen bild

Linnea

14 juli 2009 22:30

Vi läser och stöttar dej Soran!
Vi är grymt nyfikna.

 
Ingen bild

Sandra ax.

14 juli 2009 22:33

Ta det lugnt Soran, vi finns här för dig och stöttar dig (; hehe

 
Ingen bild

Viktor

14 juli 2009 22:43

Hej!

Jag har försökt maila dig, vilken mailadress använder du?

MVH

Viktor

 
Matilda

Matilda

15 juli 2009 01:25

Åå nu blir man ju inte LITE nyfiken!

http://matildaolofsson.devote.se

 
Sanna

Sanna

15 juli 2009 11:17

Det här låter allvarligt Soran och det bästa är väl att börja med hypnos tror jag. :))

http://sancha

 
Ingen bild

Sara

15 juli 2009 20:01

Jag håller med Matilda! Snacka om att man blev sjukt nyfiken!

 
Ingen bild

Yoshi

17 juli 2009 08:26

Nu blev jag också nyfiken...

 
Ingen bild

A

17 juli 2009 10:59

Vi är här för att lyssna Soran, var inte rädd för att skriva av dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se