Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Ocensurerat - 2009.07.16

Av Soran Ismail - 16 juli 2009 04:58

Stänger ögonen. Det snurrar lite i huvudet, men inte dåligt. Bara lite underligt. Lite småskönt. Lite varmt. Lite. Helt enkelt.


Intressant med folk som anser att man är skyldig dem saker bara för att man har försökt vara rolig i tv.


Idiot - Du är ju skitrolig! Va med på kort här!

Jag - Tack så mycket, men jag får nog tacka nej ikväll

Idiot - Tror du att du är något eller!?

Jag - Öh va!?

Idiot - Du fattar väl att du är en nolla

Jag - Ok, men det var ju du som ville ta kort med mig

Idiot - Mm kanske det, men du ska inte tro att du är något

Jag - Nej absolut inte. Så länge inte du tror att dina bröst inte redan förlorat mot gravitationen.


Försöker fortfarande förstå att Birro faktiskt själv mejlade till Allsång och bad om att få vara med. Lika sorgligt som humoristiskt. 


Funderar över hur ensam man kan känna sig med hela världen omrking sig. En värld fylld av fantastiska människor. Det verkar som att hon saknas. Ni vet, Hon med stort h. Nästan lika självömkande som Birro själv. Haha. Löjligt. 


Solen går upp. Folk börjar så sakteliga vakna till torsdagsmorgonen samtidigt som det är dags för mig att lägga mig. Samla energi till morgondagen. Tills dess så sover vi. 


God natt. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pierre

16 juli 2009 05:24

Jag får bli den första att kommentera även om jag inte har något direkt att komma med. Håller med dig helt o fullt angående Birros medverkan på Skansen. Var själv inte medveten om den smutskastning som tydligen ägt rum från hans sida gällande programmet i fråga men om så nu är fallet så det ju rätt humoristiskt. Hans insats i programmet var dock godkänd måste jag säga.

 
Sofia

Sofia

16 juli 2009 10:15

Jag har väl inte heller något särskilt att kommentera. Trots det vill jag bara säga hur mycket jag beundrar dig. Humorbiten och din självdistans men framförallt att du är så fantastiskt bra på att skriva, sånt imponerar på mig, oavsett vem. Du är bra Soran!

http://sofiapia.bloggagratis.se

 
jonas

jonas

16 juli 2009 11:37

Bara för att vara lite irrelevant. JAG SKA SE HOFFMAESTRO OM TVÅ VECKOR! Wooooohoooo!

http://attidy.se

 
Maral

Maral

16 juli 2009 12:11

Känner du dig lite ensam Soran?
Då har jag ett tips.
Gå ut och jogga! Det gjorde jag igår, det var otroligt skönt och som om det inte det var enough.. så kom det TVÅ jätte stora HJORTAR som jagade varandra. :D

http://Maral.bloggagratis.se

 
Mirja

Mirja

16 juli 2009 14:37

Men alltså bröstkommentaren. Okej att hon var en idiot, men att säga så är ungefär på lika hög nivå som att kalla någon ful. Skärpning!

http://plums.blogg.se

 
Soran

Soran

16 juli 2009 15:14

Mirja: vad får dig att tro att det var en tjej?

http://soranismail.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mirja

16 juli 2009 15:50

Att du kommenterade bröst i plural?

 
Ingen bild

Erik

16 juli 2009 15:56

Jag är man, och senast jag kollade hade jag också två bröst.

 
Ingen bild

agnes

16 juli 2009 16:58

Haha soran du är det bästa som finns ! :)

 
Ingen bild

Mirja

16 juli 2009 17:03

Im min bok benämner man inte mäns bröst som två stycken, om mannen i fråga inte är väldigt fet förstås? Var det en väldigt tjock snubbe, Soran? I vilket fall som helst, manligt eller kvinligt, tycker inte jag att det var en okej sak att säga.

 
Ingen bild

sara

16 juli 2009 18:21

Men Soran. Vad är det som säger att man blir av med känslan av ensamhet så fort man träffar en tjej? Även om det är den rätta. Man kan ju va med sina bästa vänner, de människor som man verkligen litar på och där ens riktiga "jag" vågar titta ut och man kan fortfarande känna sig ensam. Visst, det finns väl olika typer av ensamhet, men någon gång ibland får man uppleva någon av dem. Det spelar ingen roll om man har hittat den rätta, har många vänner och en underbar familj. Människan slutar aldrig söka efter någonting som tycks fattas i hennes liv. Och jag tror att känslan av ensamhet behövs lite då och då. Som alla andra känslor.

 
Linnea

Linnea

16 juli 2009 23:08

Jag tyckte att bröstkommentaren var helskön. Kunde personen i fråga inte ta du inte ville vara med på kort och började provocera så var han/hon värd den totalt knäckande kommentaren!

http://linneajohanssons.blogg.se

 
Ingen bild

Olivia

17 juli 2009 00:18

Det är ju helt klart att det handlar om en tjej, detta, Linnea, eftersom han pratar om bröst. Dööh... x) :) Sorry ;)

 
Ingen bild

Karin

17 juli 2009 13:54

Vem längtar inte efter den rätte? Och trots att man anser sig vara ganska logiskt lagd och smart så kan man inte låta bli att bli så där romantiskt sliskig att man tror att ens själsfrände en dag ska komma och knacka på dörren och hela världen ska falla på plats. Vad hjälper mängder av underbara vänner om man känner sig ensam inuti. Men det är kanske en illusion att man kan hitta någon som fyller i en. Kanske får man acceptera att man förbli ensam även om man finner någon. Kanske är det livets utmaning?

 
karolina

karolina

17 juli 2009 18:05

Han med stort H fattas mig. Il me manque.
People always leave.
Är det något fel på oss då, som behöver någon för att känna oss hela?

http://www.tollan.blogg.se

 
Ingen bild

sara

17 juli 2009 19:49

jag kanske har blivit fel uppfattad. Jag menade inte att det va något fel att längta efter den rätte, utan ville bara påpeka att man kan känna sig ensam även om man har hittat denne.

 
Sanna

Sanna

18 juli 2009 14:18

Varför tjafsa?

http://sancha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se