Direktlänk till inlägg 24 juli 2009

Förträngning är underskattat

Av Soran Ismail - 24 juli 2009 04:27

Samma sak igen. Han kan inte komma ifrån eländet.


Men han försöker. Sitter uppe på rummet, med dörren låst och lyssnar på musik. Men det spelar ingen roll. Slagen hörs. En handflata mot en kind. Det ljudet tar man inte fel på, det ekar hela vägen in i själen. Han vet exakt vad som pågår, men låtsas som att det bara är Natalie Imbruglia han hör. Egentligen vet han hur verkligheten ser ut. Samma verklighet som han kämpar sitt yttersta för att förtränga. Hans far slår hans mor. 

 

Inget "allvarligt". Inte tillräckligt för att det ska kunna bevisas som fysisk misshandel. Men mer än tillräckligt för mental misshandel. Hon är ett vrak. Han ser det. Han känner det. Hela vägen uppför trappan, förbi hans låsta dörr och förbi Natalie Imbruglias röst. Hans far håller på att förstöra hans mor och han vet inte vad han ska ta sig till.


Han älskar de stunderna han är borta från hemmet. Umgås med vänner. Slippa tänka på det. Låtsas som att det inte händer. Fan. Ångest. Ett barn ska inte behöva gå igenom det sånt här, tänker han för sig själv. Jävla pappa. Jävla mamma också. Varför kan hon inte vara starkare!? Skulkänslor. Aj. Vägrar gråta. Höjer volymen.


Äntligen dags för fotbollsträning. Skönt. Förträngning är underskattat, tänker han. Förträning är underskattat.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

e

24 juli 2009 07:12

you feel drunk?

 
Nettan

Nettan

24 juli 2009 23:05

Fortsätt med dessa små texter! Så bra! :)

http://inevershutup.blogg.se

 
Ingen bild

klumpfot

25 juli 2009 11:21

Hemska texter, hoppas det inte hänt dig..

 
Ingen bild

maria

25 juli 2009 20:23

grymt. låten också

 
Sofia

Sofia

2 augusti 2009 13:50

Handlar det om en kille som heter Soran?

http://www.sofiasiden.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se