Direktlänk till inlägg 26 juli 2009

Varberg

Av Soran Ismail - 26 juli 2009 10:51


Bilden är från gårdagens underbara föreställning. Efteråt rörde vi oss in mot stan och avslutade kvällen med lite stil men mycket nöje. 


Innan det är dags för "efterfest" (som det alltid heter men egentligen är det väl nästan bara en fråga om att folk som inte behöver dricka mer alkohol gör det och sedan är det en tävling i vem som kan hålla sig vaken längst) så skulle det naturligtvis köpas kebab. Vilket brukar vara någonting positivt, men här i Varberg är de inte speciellt duktiga på det där med kebab. All annan mat jag ätit här har varit god, men kebab... nope. 


Väl på plats kommer en kille fram och presenterar sig. Det visar sig att vi har setts innan, för nästan exakt ett år sedan. När han förklarade så mindes jag självklart, ni som följt mig sedan 1000apor-tiden kanske också kommer ihåg honom

 
ANNONS
 
Ingen bild

Joel

26 juli 2009 12:52

Hahahaha! Det där minns jag mycket väl :) Han verkar skön. Höll han på sådär igår också?

 
fanny

fanny

26 juli 2009 13:11

Det var grymt igår alltså! Önskar som fan bara att du kunde gått upp en liten stund. Då hade kvällen varit fulländad!!

http://fanny-simonsen.blogspot.com

 
Ingen bild

Elnaz

26 juli 2009 16:36

Hahaha! Kommer ihåg honom. Men fattade aldrig om han var allvarlig eller bara onykter.

 
Ingen bild

love

26 juli 2009 17:11

haha sköna grabbar. gillar också att du tilltalar polisen "herr polis". haha

 
N

N

26 juli 2009 23:11

Hoppas han var nyktrare den här gången...
Grym bild btw ;)

http://www.hjalles.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se