Direktlänk till inlägg 27 juli 2009

Nu drar jag!

Av Soran Ismail - 27 juli 2009 11:51

Då var det dags att ge sig av. Som vanligt ute i allra sista stund med allt vad förberedelser heter ska jag om några timmar bege mig mot Arlanda för att sätta mig på planet till Kurdistan.


Jag kommer vara borta till den 4e eller 5e Augusti, och eftersom det inte är världens mest utvecklade område så blir det näst intill omöjligt att uppdatera här på bloggen. Däremot kommer jag kontinuerligt att twittra kring äventyret som det innebär att åka dit. Naturligtvis åker kameran med. 


Men som sagt, för denna vecka så förflyttar vi hela aktiviteten från bloggen till twitter


Sköt om er. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Roziie

27 juli 2009 12:20

Ha det bra där och twittra gärna om hur läget är efter valet.

 
Ingen bild

Meron

27 juli 2009 15:50

Trevlig Resa! :)

 
Ingen bild

Ulla

27 juli 2009 15:55

hoppas du får det nice!

 
Ingen bild

Soppan

27 juli 2009 16:48

Sköt om Dig!

 
Ingen bild

A

27 juli 2009 17:09

Hahah det var ju dom! hur förklarade han vem han var?:)
Hoppas du får det jättekul och ta hand om dig!

 
Katya

Katya

27 juli 2009 17:44

Här har jag en sida jag kan tänka mig att du gillar! http://www.textsfromlastnight.com/

http://anotherpartoftown.blogg.se

 
Ingen bild

Sanna

27 juli 2009 20:05

Hoppas du får det bra på resan!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se