Direktlänk till inlägg 27 juli 2009

Nu är jag tillbaka!

Av Soran Ismail - 27 juli 2009 19:14

Jaha. Då var jag tillbaka. Så långt blev det blogguppehållet...


Anledningen är att folk är dumma i huvudet. På plats fick vi veta att Viking Airlines hade fått ett fax från flygplatsen i Kurdistan (Erbil) där det stod "flyg inte hit". Så nu ska vi åka tillbaka i morgon och hoppas på att folk vill ta emot flygplan då. Vore jävligt trevligt.


Apropå att vara dumma i huvudet - Viking Airlines. De förklarade att alla som hade rest långt skulle kompenseras med hotell. Jag undrade om de kanske inte kunde betala min resa hem igen? Absolut inte.


Nehe, så vad fick jag då för kompensation för en resdag mindre (minst) och taxi tur och retur från Sthlm?  En voucher på 50 kr som jag kan använda för fika, vart som helst på hela Arlanda. Magiskt.


En liten ljuspunkt i allt detta: nu hinner jag ner till kungsan för att se Magnus invigninstala på Pridefestivalen.  

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

27 juli 2009 20:07

Vilken otur men hoppas att det sedan sköts smidigare! Så återigen; -Trevlig resa! :))

http://sancha.bloggagratis.se

 
Manne

Manne

27 juli 2009 22:09

Vad glad över att du fick tur i oturen lille vän. :)

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

AL

27 juli 2009 22:10

Bättre lycka nästa gång!:)

 
N

N

27 juli 2009 23:22

De vill visst inte ha någon lön :P
Å andra sidan kan ni ha blivit räddade :O

http://www.hjalles.blogg.se

 
Ingen bild

Soppan

28 juli 2009 21:57

Nae vad synd...

 
Gina

Gina

8 september 2009 19:34

Hej
Ojj var det en sån jobbigt resa till kurdistan eller..??

http://blogg.aftonbladet.se/27632

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se