Direktlänk till inlägg 8 augusti 2009

Nu kör vi!

Av Soran Ismail - 8 augusti 2009 09:45

Hej igen dagboken,


Det var ett tag sedan sist, det är jag medveten om, men jag har vart väldigt upptagen. En paus var nödvändig, hoppas att du förstår. Men nu kör vi igen, det känns väl bra? Snart kommer jag dock att byta ut dig mot en ny, bättre, dagbok. Men det är ingenting personligt, det blir helt enkelt mer praktiskt så. Men tills dess; jag hjärta dig.


Idag är en intressant dag för mig, jag ska nämligen sända från travet. Tipslördag är något som jag följt i princip varenda lördag sedan 6-års ålder, men då har det alltid vart fotbollen som fångat mitt intresse. Den här gången är det travet som jag engagerar mig i. Det är nervöst. Travfolket i sig är inte speciellt nöjda, har det visat sig på diverse forum. Får se vad de tycker när jag är klar.


Alla ni som läser min dagbok - jag vill uppmana er att kolla på programmet. Det är nämligen det som är kanalen och produktionsbolagets tanke, att de som vanligtvis inte kollar på trav ska göra det. Lite smått i alla fall.


 


Vi hörs lite senare. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kola

8 augusti 2009 11:02

De har valt en riktigt bra bild för att representera dig, haha:)

 
Ingen bild

johanna

8 augusti 2009 13:43

Skönt att du är tillbaka i alla fall.

 
Ingen bild

hej

8 augusti 2009 15:46

haha nääääe vafan kom igen.

 
Manne

Manne

8 augusti 2009 17:38

HAH! Omvänd psykologi funkade: Du bloggar igen. ;D

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

Soppan

8 augusti 2009 18:09

Aahh, vad bra att du bloggar igen! Pjuu... x) Och jag skulle gärna se dig i Tipslördag, men jag är inte i Sverige... :( Hoppas det går bra!

 
N

N

8 augusti 2009 18:26

Välkommen hem/tillbaka :)

http://www.hjalles.blogg.se

 
Therese

Therese

8 augusti 2009 20:45

Missade det men det låter som en lysande idé (om du själv tycker det är roligt såklart:) Hoppas det gick bra!

http://cazadora.blogg.se

 
Hanna

Hanna

8 augusti 2009 21:27

fantastikst härligt att höra från dig igen!

http://www.hannsaplast.blogspot.com

 
Ingen bild

LN

9 augusti 2009 12:18

Jag kollade men kom nog på det försent för du var inte med då ;/ ahja ska du vara med nästa lördag igen? ;)

 
Ingen bild

oliver

9 augusti 2009 23:11

måste bara påpeka att jag beundrade ditt klädval samt gångstilen när du smet iväg från gröna lund i fredags efter sthlm live.
imponerande ignorerande!

 
Sanna

Sanna

10 augusti 2009 00:50

Nej men min gud om man får säga så. Då kommer du att få en ny beundrarinna, min mamma som tittar på travet som fastklistrad och spelar givetvis för en diskret summa. :))

http://sancha

 
Sanna

Sanna

10 augusti 2009 00:51

p.s
Ska du sluta blogga här?

http://sancha.bloggagratis.se

 
elin

elin

10 augusti 2009 13:16

gött att du är tillbaka!

http://schmelin.blogspot.com

 
Ingen bild

lillen

10 augusti 2009 13:34

tänker mig att du uppskattar ett sånt här klipp... :)

http://www.youtube.com/watch?v=S7MuwPlOiNQ

 
michellegullis

michellegullis

20 augusti 2009 06:53

vad roligt!!

http://michellegullis.weebly.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se