Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Varför?

Av Soran Ismail - 11 augusti 2009 12:57

Jag vet att det finns en hel del folk som undrar varför. Varför har jag tackat ja till att vara med i Sveriges största travprogram? Det finns kollegor som undrar, och vänner. Det finns travfolk som undrar, och fans. Till och med min agent. Svaret är - utmaning. 


Visst är vardagen fylld med utmaningar när man jobbar som komiker, men sanningen är att de format som jag håller till i är relativt trygga ändå. Det här är helt nytt. Inte bara för mig, utan även för trav-sporten. Den är relativt, om inte helt, befriad från humor. Därför tycker jag att det ska bli kul att se om jag kan tillföra någonting som både ovana tittare och gamla "travnördar" kan ta till sig av. 


Än så länge har jag inte lyckats helt. Första programmet var knappast något fiasko, men inte heller en succé. Min roll är än så länge lite för diffus, helt enkelt. Men jag ska nu springa iväg på möte med produktionsbolaget så ska vi försöka måla upp lite snyggare stolpar för mig att leka inom, och så gör vi ett nytt försök i Karlstad på lördag...

 
ANNONS
 
Lotti

Lotti

11 augusti 2009 15:56

lycka till då!

http://www.pyttstore.blogspot.com

 
Nettan

Nettan

11 augusti 2009 16:40

Klart att det är spännande med något nytt! Precis som du skrev så är det inte bara nytt för dig, utan nytt för alla.
Det kommer säkert bli skitbra! Såg dig inte i lördags och det finns nog risk att jag missar de flesta sändningarna, då jag nästan är travallergisk efter att ha växt upp med en travgaaaalen far!

Men lycka till!!

http://inevershutup.blogg.se

 
Ingen bild

Love

11 augusti 2009 16:48

jag har inte sett programmet. ska du försöka var rolig alltså?

 
Ingen bild

LN

11 augusti 2009 17:25

Då ska jag fan inte missa det, hahah!

 
Sanna

Sanna

11 augusti 2009 21:11

Klart man måste ta lite utmaningar här i livet. Blir du bara varm i kläderna så kommer säkert det här också att bli bättre och bättre.
Lycka till också!

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

E.

11 augusti 2009 22:35

Jag tycker också det är bra att du gör det. Vågar utmana dig. Jag älskar utmaningar, och det är väldigt inspirerande att se andra lyckas, och misslyckas med för den delen.
Kul också att se att du inte bara är en massa snack, utan att du faktiskt vågar pröva något nytt.

 
Ingen bild

Madde

12 augusti 2009 04:17

Du, jag tänkte på en sak. Du vill ju desperat gärna vinna en sån där riktigt stor choklad någon gång i ett chokladhjul. På Liseberg har vi en hel del hjul där alla vinster är sådana. Om du köper alla nummer får du alltså då garanterat en stor vinst. Dock kostar det 20 kronor per bricka, men det kanske är värt de 400 kronorna för att få göra alla avundsjuka.

 
Ingen bild

H

13 augusti 2009 07:13

Blir det party i Karlstad sen eller?

 
Jenny Bohlin

Jenny Bohlin

19 augusti 2009 23:52

Bravo. Snacka om förvåning när det är trav på tv i bakgrunden när man sysslar med annat och när man kikar så står en soran där. Nu är trav inte allt för okänd för en iaf. hehe.

http://jennybohlin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se