Direktlänk till inlägg 13 september 2009

NU drar vi

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här

 
ANNONS
 
Ingen bild

Michelle

13 september 2009 19:47

Va bra :D Jag ska gå in och kolla

 
Ingen bild

Madeleine

13 september 2009 20:03

jag har redan packat. Nu kommer jag!

 
zelaal

zelaal

30 september 2009 12:52

Läs min blogg! Jag går journalistik på rosendal :D

http://zelaal.blogg.se

 
Ingen bild

adina

12 oktober 2009 18:40

meh..åhh!!!!! jag som just hittat hit.

 
Linnéa

Linnéa

25 november 2009 21:23

Hej skulle du kunna vara jätte gullig och hjälpa mig med min marknadsundersökning jag gör för mitt bröllopsfilm-företag? Det är bara tre frågor och går jättesnabbt, skulle verkligen behöva din hjälp! (Svara på min blogg)

Fråga 1: Kön?

Fråga 2: Hade du varit intressear av att köpa ev DvD med ditt bröllop (vigseln) på? Filmat med hjälp av två professionella filmkameror, redigerat och utbränt på DvD skiva i ett fint fodral.

Fråga 3: Hur mycket hade du som max, kunnat tänka dig att betala för tjänsten? Under/ Över 3000 kr?

http://rubin.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Patrik

26 november 2009 12:55

Soran,

Varför ger du SD alla dessa gratispoänger?
Du framstår mer som en pajas än en komiker, vilket är jäkligt onödigt med tanke på din kapacitet.
Du har ju presenterat en rad lögner om partiet. Varför? Koranen säger iofs att man får ljuga för icke-muslimer om det gynnar Islam (varför det nu skulle göra det), men så fanatisk är du väl inte?
Är riktigt besviken på dig.

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/karlsson/2009/11/26/annu_en_rattelse_av_soran_ismail

 
Ingen bild

Kurdi

3 december 2009 21:50

Mannen, du är en äkta sellout. Hela ditt komedi koncept bygger på att driva med din egen bakgrund vilket verkar ha något att göra med att du skämms för att vara kurd.
Att dra ett par skämt om sitt ursprung är helt okej men att bygga hela sin show på de är bara fel. Du projicerar fel bild till den svenska allmänheten och fungerar mer som en marionettdocka för rasistisk politik än som en representant för de kurdiska folket.
Ska du fortsätta i den här takten tycker jag att du byter namn, skaffar blåfärgade linser och färgar håret blont.
Sherm la seret!

 
Ingen bild

maria.breyer@hotmail.com

30 september 2010 22:08

Hej Soran,

tack for en fantastisk artikel i Aftonbladet om SD!!!
Ville bara papeka en grej: (jag gor det har eftersom att det inte gar pa Aftonbladets hemsida) att Argentina ar ett katolskt land.. Poangen forstas vilket fall som helst, men ja, nu vet du det...

kram Maria

 
Ingen bild

Karin Johansson

10 januari 2013 23:24

Kära Soran! Lyssnade med glädje på dig idag när du vinterpratade. Ju mer jag lyssnar och ser av dig, desto mer inser jag vilken underbar människa du är och hur mycket jag diggar det du gör och säger. Nu undrar jag om du har ngn turneplan för 2013 för det vore vansinnigt kul att få se dig live.

Kram Karin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Av Soran Ismail - 13 augusti 2009 17:52

Jag känner för att busa lite på stan ikväll...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se