Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Temporärt

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.


Återkommer snart med mer info.

 
 
N

N

26 mars 2010 15:13

Thank you!
En lat liten stadsmus som jag orkar inte gå in på din hemsida varje gång jag vill kolla vad du håller på med :P Bättre att ha dej på bloglovin ;)

http://hjalles.blogg.se

 
Michellegullis

Michellegullis

27 mars 2010 12:55

Okej, jag tyckte det va jättekonstigt att din blogg inte gick att gå in på. Kom hem från Thailand och så gick inte din blogg att gå in på :P

http://michellegullis.blogg.se

 
Ingen bild

Michellegullis

7 april 2010 09:15

Nu funkar din vanliga blogg

 
Victoria

Victoria

10 maj 2010 22:41

Underbar du är!! Du verkar vara en underbar person och jag önskar dig allt gått i värden.

kram

http://www.vikka.blogg.se

 
Alexandra

Alexandra

15 september 2010 14:41

Tycker du är den mest sjukaste männiksan som finns, du är tragisk och mediakåt.
KAn förstå det eftersom att du aldrig fick någon uppmärksamhet.
Pinsamt att du ens får bo här i sverige.
När man ser sånna som dig förstår man nästan varför man stödjer SD

http://honest.devote.se

 
Ingen bild

Sanna

16 september 2010 18:03

Fick se videon med dig och sedan med SD. Fyfan va patetisk du är, borde fan skcika hem sånna som dig, att ni ens får vistas här, skam! Säger som Alexandra i inlägget innan, detta ger mig nästan lusten att rösta på SD.

 
Natalie

Natalie

16 september 2010 19:22

Jag har precis tittat igenom dina klipp om SD
och måste bara säga att du är så JÄVLA BRA!!
Det är så viktigt det du gör och jag hoppas verkligen att du förstår det.
Det är nog många okunniga människor som tänker på dom, och inte bara rasister, och jag hoppas att dina klipp kanske kan ha fått någon att tänka om.
All credd till dig och fortsätt emd det du gör! :)

http://------------

 
Ingen bild

Joka

17 september 2010 13:53

Natalie, du kanske skulle inse sanningen att SORAN ÄR EN LÖGNARE!

http://www.youtube.com/watch?v=IdFDhaYTPkY&feature=player_embedded#at=330


SD för evigt...

Btw: Grattis till en Soran Ismail tror han är svensk på FB du är nu klassad som ett riksmongo..

Du kommer aldrig bli svensk!

 
invandrare

invandrare

18 september 2010 19:35

Det är sånna som du som skapar rasister! du är en riktig idiot!
/ mvh
Blatte

http://www.youtube.com/watch?v=IdFDhaYTPkY

 
Ingen bild

Josephine

30 september 2010 16:50

Hej Soran!

Såg att här är en massa trista SD-sympatisörer som vräkt ur sig sin skit här, det är tråkigt. Jag ville bara säga (även om jag inte ens är säker på att du läser detta) att det du gör är BRA! Det är BRA att stå upp för rätt och fel, det är BRA att säga vad man tycker, och det är STARKT att göra det med ditt lugn.

Jag förstår att du säkert får mycket skit från en massa ettriga SD:are nu. De består av en liten upprörd klick Skåne-bönder (är själv skåning och bor mitt ibland dem, synd om mig va?) som är missnöjda. Eftersom de är så himla sura på allt så ligger de i och syns överallt, allt för att vräka ur sig sitt enorma missnöje på hela samhället, men de ÄR inte i närheten så många som de verkar. Majoriteten av folket står bakom dig Soran, vi tycker om dig, vi tycker om det du gör. Det får du säkert höra ständigt, men jag ville ändå ge dig lite positiv feedback. Tusen varma kramar till dig! Du är bra - fortsätt med det.

 
Ingen bild

Monica

24 oktober 2010 17:01

Hur mår du egentligen?
Saker går inte så bra...efter allt ditt hat mot Abele, och vad hände?:
Abele sitter i riksdagen. Trodde du verkligen dina sjabbiga kommentarer skulle hindra honom.
Soran var sitter du? Du kanske kan få ett städjobb eller flippa burgare på donken.
Så här går det när man är inkvoterad utan att förstå det själv-man når en nivå och sen är det stopp. Där är du nu!

 
Ingen bild

Emil

11 november 2010 21:02

Tjenna vännen!
Såg ditt klipp på youtube angående sd och letade upp din blogg bara för att kommentera att du ska fortsätt stå för det du gör, det vill säga öppna folks ögon kring SD. Helt rätt, du är en otroligt rationell människa. Skit i vad alla andra rasister etc kommenterar. Hoppas det går bra för dig i livet! // Mvh

 
Ingen bild

emil

12 november 2010 03:09

sorgligt att en i SD har begått nazistiska brott, misshandel etc och sedan skyller han detta på att han gjorde det för han va full. Alkohol förändrar inte folk, det avslöjar folk för vad dom egentligen är. Där har ni ett glas bevis på att en i SD är nazist, men visst finns det också bevis på att majoriteten i SD är nazister och stöttar främlingsfientlighet. Fast tyvärr är vissa så trångsynta så att dom inte kan se detta. Detta är i och för sig inte heller deras fel utan snarare SD:s fel så dom hindrar bevisen från att dom är nazister att vara glasklara.

 
Ingen bild

hans

28 december 2010 23:47

Tobias Cuthbert måste vara någon slags individ , men han ser fan mer ut som en hårding som har slagits med magnus bettner än som något annat! Ondskefullt tycks det.

 
Ingen bild

Isa-Bella de Moureau

22 februari 2014 03:01

.Svenska komikerbranschen är korrupt. Enkelt fixat nuförtiden med relativt enkla dataprgr för avlyssning av telefoner osv. Har hört massa snack om det. Även från en säker Källa uppgiften om missbruk av polisiära kontakter. Att det ska vara omöjligt att anmäla de förmögna skämttjuvarna för dataintrång (=materialstöld). Startade en tråd på Flashback om "schyffert, järvheden och öz mfl". Den gick inte att publicera, men annat gick bra. Blev inte avstängd eller så. Gick på standup förr. Upptäckte ganska snart att svenska komiker översatt och friserat om amerikansk humor. Tex "nour el refats" skämt om att dra fittan över huvet. Det är Whoopi Goldbergs skämt från Aristocrats, lite omsytt av "schyffert". Arne Banan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Av Soran Ismail - 13 augusti 2009 17:52

Jag känner för att busa lite på stan ikväll...

Skapa flashcards