Senaste inläggen

ANNONS
Av Soran Ismail - 11 juni 2009 16:08

Här är den, min nya leksak.Den har jag fått låna av Nikon, snälla som de är. Jag ska leka med honom i en vecka eller så och kolla hur bra vi kommer överrens.  Om han bråkar med mig kanske jag leker med någon av hans kollegor istället. Typ D-5000. Han verkar vara en skön snubbe. Har någon av er lekt med honom eller några av hans kolleogr, isåfall får ni gärna tipsa mig/varna mig om deras positiva/negativa sidor. 


Den förlängda tanken är att jag ska ge ut någon fotobok och eller ha en fotoutställning. Jag vill bli riktigt bra på det här. För jag har några idéer som jag vill göra verklighet av. En bouns är då att den här bloggen kommer att innehålla bättre, och förhoppningsvis även fler foton. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 11 juni 2009 12:53

Jag var ute med Kodjo och hans kompis Ali igår. En väldigt rolig kväll som började hemma hos Ali. Så här ser det ut i hans sovrum.


 


Nu ska jag åka och hämta min leksak. 


 


Av Soran Ismail - 11 juni 2009 06:07

Tjejer, eller ja folk i allmänhet, som "spelar svåra" är otroligt drygt. Naturligtvis är det störigare för mig när tjejer gör det, eftersom det berör mig mer. Men det fungerar verkligen inte på mig. Jag är urusel på att ta initativ, och om någon då försöker vara lite "svår" så blir det såklart ingenting. Jag tänker inte jaga någon. Inte som en princip, det faller sig bara inte naturligt för mig. Tvärtom så gillar jag folk som tar för sig.


Cigarettrök - Fan vad äckligt det är. Fan också. Jag önskar att jag inte störde mig så mycket på det som jag faktiskt gör. Livet skulle vara enklare då.


Jag återfinns nu på Melissa Horns hemsida, bland senaste nyheterna. Och det är ju kul, att hennes webmänniskor uppmärksammar sådant. Men framförallt är det kul att ni stöttar hennes musik, så hon kan fortsätta med att ge glädje till oss. Så fortsätt gärna att sprida hennes musik och hennes namn så gott ni kan. Via bloggar, facebook eller vad det kan tänkas vara. 


I morgon ska jag få en fantastisk rolig leksak. Jag kommer ha fruktansvärt roligt med den i sommar, till att börja med. Kan ni gissa vad det är? Isåfall blir jag imponerad.

Av Soran Ismail - 10 juni 2009 19:59

Tack till alla som skickade fina sms. Snälla mail, och gulliga kommentarer uppskattas till tusen. Tack till er som följde mitt råd och köpte Melissa Horns album, det ligger numera 3a på I-tunes. Det är nog fler än vad jag tror som lyssnar på radio... Och till er som missade programmet men vill lyssna i efterhand så klicka på bilden.


 


När ni lyssnar så kommer ni höra en kille som ringer in som presenterar sig som "Per från Gävle". Jag hörde på en gång att det var David, men tänkte vänta till efter han lagt på för att berätta det för lyssnarna och de andra på plats. Dessvärre gjorde han det omöjligt för mig. Jag gjorde allt jag kunde för att hålla mig för skratt och de andra märkte att det var någonting konstigt, men de förstod inte vad. De berättade i efterhand att de hade trott att det var en jobbig stalker, så de tänkte strypa samtalet.. Men han avslutade det hela gulligt, och det var såklart roligt gjort av honom. Den jävelnNu spelas nästa landskamp också, och jag jobbar visserligen inte den här gången men kan en tävlingsmatch vara tråkigare? Jag tycker det är så otroligt löjligt när de har puffat för den här matchen "Nu fortsätter Sveriges väg mot Sydafrika". VI MÖTER MALTA PÅ HEMMAPLAN. Bara en liten påminnelse. Dessutom är våra chanser att nå dit minimala, och på den extremt snåriga vägen dit så har den matchen ingenting med saken att göra. IFK Göteborg - Duvbo, vem skulle kolla?


Nu sitter jag i alla fall och kollar, och så fort matchen är klar så ska jag möta upp Kodjo. Jamenvadfan, give me a break. Det är ju trots allt landslaget. Oavsett vad.


Av Soran Ismail - 10 juni 2009 08:14

När man jobbar statligt så är det väldigt noga med förberedelser. Därför blir det nu ett "God Morgon-inlägg" istället för ett vanligt "God Natt-inlägg". Idag är jag en av er. Fast ni har väl säkert vart vakna ett par timmar redan. Fan vilka hjältar ni är. 


Man vaknar och känner direkt att någonting är fel. Det är inte meningen att det ska vara så här. No way, José. I ett försök att komma igång drar man upp persiennerna, och synen som möter en kunde lika gärna vart från en novembereftermiddag. Grått överallt, och lite duggregn. Och så är det meningen att man ska tänka "Nejdå, jag är inte alls sugen på att dunka huvudet i väggen tills jag svimmar, så att jag slipper gå upp nu." Jag tycker att det är smärtsamt. 


Nu måste jag springa, taxin är här. Men som sagt, kl 10-11 i P3 hör ni mig först läsa en dikt och sedan svara på lyssnarnas frågor. Jag ser fram emot att prata med er! 

Av Soran Ismail - 10 juni 2009 00:36

Apropå kärlek så har jag ikväll ätit pizza och hängt lite med en gammal barndomsvän. Eller ja, hon är faktiskt mer än så. Hon är min första kärlek. Från det att jag var 9 år gammal tills dess att jag var 13 så var det henne som jag galet kär i. Olyckligt kär, dessvärre. Men så kan det vara ibland... Jag har skrivit om henne tidigare både här och här .


Idag är vi goda vänner, jag och den här skönheten. 

Av Soran Ismail - 9 juni 2009 19:10

Jag är kär. Helt såld. Vissa pratar om att man blir kär första gången man får syn på någon, men i mitt fall var det första gången jag hörde hennes röst. Jag var inne på en blogg, och i bakgrunden så hördes hennes röst. Jag stannade genast upp. Vad var det? Vem är ägaren till den här makalösa rösten? Är det bloggerskan själv kanske? Det var det inte. Det var en tjej vid namn Melissa Horn.


Jag la in den låten här på bloggen. Sedand dess har jag youtubat, googlat, wikipediat, myspeacat, you-name-it-at hennes namn. Jag har köpt hennes skiva på I-tunes och den är så bra, så bra. Jag lyssnar på den om och om igen. Efter att ha hört Kungsholmens Hamn så kände jag "jag måste träffa henne!" Inget mail jag kan skriva kan nog beskriva hur fantastisk hon är på det hon gör. Fullständigt överlägsen i Sverige. Varför är hon inte mer känd!?


För visst är det väl så, att hon är ganska okänd? Det är väl inte jag som är helt efter här? Det är väl inte så att ni kommer att skratta åt mig efter att jag publicerat det här och dra gamla skämt som "har du hört talas om internet eller har du missat det också?" ?


I morgondagens radioprogram får jag välja en låt som jag spelar i början. Initialt tänkte jag spela Robyn - Bum Like You, men nu blir det ändring på det. Nog för att den (och hon själv) är fantastisk, men det är dags att rikta lite strålkastarljus mot en annan lysande stjärna. Kanske inte den största stjärnan, men definitivt den starkaste.


Ett starkt tips: Köp hennes skiva. 90 kr på Itunes, en otroligt värd investering i hennes framtida musikkarriär, och därmed ökad livskvalité för oss andra. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se