Senaste inläggen

Av Soran Ismail - 11 augusti 2009 12:57

Jag vet att det finns en hel del folk som undrar varför. Varför har jag tackat ja till att vara med i Sveriges största travprogram? Det finns kollegor som undrar, och vänner. Det finns travfolk som undrar, och fans. Till och med min agent. Svaret är - utmaning. 


Visst är vardagen fylld med utmaningar när man jobbar som komiker, men sanningen är att de format som jag håller till i är relativt trygga ändå. Det här är helt nytt. Inte bara för mig, utan även för trav-sporten. Den är relativt, om inte helt, befriad från humor. Därför tycker jag att det ska bli kul att se om jag kan tillföra någonting som både ovana tittare och gamla "travnördar" kan ta till sig av. 


Än så länge har jag inte lyckats helt. Första programmet var knappast något fiasko, men inte heller en succé. Min roll är än så länge lite för diffus, helt enkelt. Men jag ska nu springa iväg på möte med produktionsbolaget så ska vi försöka måla upp lite snyggare stolpar för mig att leka inom, och så gör vi ett nytt försök i Karlstad på lördag...

ANNONS
Av Soran Ismail - 8 augusti 2009 09:45

Hej igen dagboken,


Det var ett tag sedan sist, det är jag medveten om, men jag har vart väldigt upptagen. En paus var nödvändig, hoppas att du förstår. Men nu kör vi igen, det känns väl bra? Snart kommer jag dock att byta ut dig mot en ny, bättre, dagbok. Men det är ingenting personligt, det blir helt enkelt mer praktiskt så. Men tills dess; jag hjärta dig.


Idag är en intressant dag för mig, jag ska nämligen sända från travet. Tipslördag är något som jag följt i princip varenda lördag sedan 6-års ålder, men då har det alltid vart fotbollen som fångat mitt intresse. Den här gången är det travet som jag engagerar mig i. Det är nervöst. Travfolket i sig är inte speciellt nöjda, har det visat sig på diverse forum. Får se vad de tycker när jag är klar.


Alla ni som läser min dagbok - jag vill uppmana er att kolla på programmet. Det är nämligen det som är kanalen och produktionsbolagets tanke, att de som vanligtvis inte kollar på trav ska göra det. Lite smått i alla fall.


 


Vi hörs lite senare. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 28 juli 2009 15:46

Då gör vi ett nytt försök att åka till Kurdistan. Förhoppningsvis så vill de ta emot flyg idag.. nu har vi ringt och kollat och allt ska vara "ok. Fungerar det inte så kan vi ju alltid trösta oss med 50 kr att fika för...Om ni vill följa hur det går för mig under både resan och veckan så kan ni göra det på twitter


Sköt om er! 

Av Soran Ismail - 27 juli 2009 22:33

För några timmar sedan höll Betnér tal på invigningen av pridefestivalen, och nu finns det här. Jag älskar internet.

Av Soran Ismail - 27 juli 2009 20:56

Aftonbladet publicerar detta  Samtidigt som Expressen publicerar detta


 Heja våra ideal, eller hur?

Av Soran Ismail - 27 juli 2009 19:14

Jaha. Då var jag tillbaka. Så långt blev det blogguppehållet...


Anledningen är att folk är dumma i huvudet. På plats fick vi veta att Viking Airlines hade fått ett fax från flygplatsen i Kurdistan (Erbil) där det stod "flyg inte hit". Så nu ska vi åka tillbaka i morgon och hoppas på att folk vill ta emot flygplan då. Vore jävligt trevligt.


Apropå att vara dumma i huvudet - Viking Airlines. De förklarade att alla som hade rest långt skulle kompenseras med hotell. Jag undrade om de kanske inte kunde betala min resa hem igen? Absolut inte.


Nehe, så vad fick jag då för kompensation för en resdag mindre (minst) och taxi tur och retur från Sthlm?  En voucher på 50 kr som jag kan använda för fika, vart som helst på hela Arlanda. Magiskt.


En liten ljuspunkt i allt detta: nu hinner jag ner till kungsan för att se Magnus invigninstala på Pridefestivalen.  

Av Soran Ismail - 27 juli 2009 11:51

Då var det dags att ge sig av. Som vanligt ute i allra sista stund med allt vad förberedelser heter ska jag om några timmar bege mig mot Arlanda för att sätta mig på planet till Kurdistan.


Jag kommer vara borta till den 4e eller 5e Augusti, och eftersom det inte är världens mest utvecklade område så blir det näst intill omöjligt att uppdatera här på bloggen. Däremot kommer jag kontinuerligt att twittra kring äventyret som det innebär att åka dit. Naturligtvis åker kameran med. 


Men som sagt, för denna vecka så förflyttar vi hela aktiviteten från bloggen till twitter


Sköt om er. 

Av Soran Ismail - 26 juli 2009 10:51


Bilden är från gårdagens underbara föreställning. Efteråt rörde vi oss in mot stan och avslutade kvällen med lite stil men mycket nöje. 


Innan det är dags för "efterfest" (som det alltid heter men egentligen är det väl nästan bara en fråga om att folk som inte behöver dricka mer alkohol gör det och sedan är det en tävling i vem som kan hålla sig vaken längst) så skulle det naturligtvis köpas kebab. Vilket brukar vara någonting positivt, men här i Varberg är de inte speciellt duktiga på det där med kebab. All annan mat jag ätit här har varit god, men kebab... nope. 


Väl på plats kommer en kille fram och presenterar sig. Det visar sig att vi har setts innan, för nästan exakt ett år sedan. När han förklarade så mindes jag självklart, ni som följt mig sedan 1000apor-tiden kanske också kommer ihåg honom

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se