Senaste inläggen

Av Soran Ismail - 19 juli 2009 14:18

Anja, som även valde ut min dräkt, var den på festen som vart mest innovativ. Här kan ni se henne som "Tuggummit under skon". Överlägset äckligast var den annars så vackra Anna som hade klätt ut sig till en blottare (lite mer uppenbart än Anjas). Det var verkligen vidrigt. Varje gång hon slet upp rocken så var jag tvungen att titta bort. Så passa på att titta bort nu.

 

Nu kan ni titta igen. Här är min kostym.


 


Signaturen "Anna" var väldigt nära på att gissa rätt med "leopard" men jag är faktiskt en snöleopard. (Lite dålig bild men det kommer nog bättre kvalité senare, här syns knappt mina morrhår.)

ANNONS
Av Soran Ismail - 19 juli 2009 02:05

Kul att läsa era förslag. Några av dem vet jag inte ens hur jag skulle kunna iscensätta, men kul att läsa ändå. Men ingen av er har haft rätt. 


Jag ska dock erkänna att någon/några har vart riktigt nära, men jag är ute efter ett specifikt djur. Det räcker alltså inte att gissa på t.ex apa, om det nu skulle vara en bergsgorilla jag var utklädd till (OBS! Det är ingen apa), utan då vill jag ha gissningen "Bersgorilla" specifikt. Men ni fattar. Ni får några timmar till på er medan jag sover innan jag publicerar bilden. 


Lycka till!

ANNONS
Av Soran Ismail - 18 juli 2009 20:52

Det var många förslag ni hade. Många.. intresannta förslag. En hel del väldigt roliga, men jag är inte tillräckligt ambitiös för att genomföra det. Skulle t.ex vara skitroligt att klä ut sig till David, speciellt med tanke på att i princip ingen av de som är på festen vet vem han är.


Men som jag alltid gör när jag inte kan bestämma mig när det kommer till kläder: ring en tjejkompis. I det här fallet var det Anja som fick åka med mig till Grändby Centrum och välja ut en outfit. Det blev ett djur. Jag ska alltså vara ett djur. Kan ni gissa vilket?  


Den som gissar på rätt djur först vinner en t-shirt(en gissning per person).  Bildbeviset kommer i morgon.


I övrigt önskar jag er en trevlig lördagskväll. 


Av Soran Ismail - 17 juli 2009 19:32

Jag har ett problem, jag vet inte vad jag ska ha på mig. Inte till vardags, även fast det ibland också kan vara lite problematiskt, utan det är främst i morgon jag tänker på. Det är nämligen en fest i Uppsala som jag ska på, med ett enda tema: maskerad. 


Att gå helt vanligt klädd är uteslutet. Det är någonting som provocerar de andra gästerna något fruktansvärt, för att inte tala om hur förolämpade festens värdar blir. Det är som om att man hade spottat dem i ansiktet. Som om att man hade tagit med sig festinbjudan, stoppat två fingrar i halsen, och kräkts över den. Och jag orkar inte riktigt vara den killen, the partypooper. Dessutom har jag inte tålamod att under hela kvällen förklara om och om igen varför jag inte är utklädd till någon/något.


Samtidigt hatar jag att klä ut mig. Jag vet, de flesta av er älskar det, men det är ingenting för mig. Jag känner mig aldrig bekväm. Det är därför jag i princip aldrig går på maskeradfeste. Men i just det här fallet är det några gamla vänner som jag verkligen vill träffa, så då får ändamålet helga medlen. 


Jag skulle behöva ett tips på något som är tillräckligt utklätt för att inte "vara tråkig", men inte så wild n crazy att jag känner mig obekväm. En slags balans. Om ni har några sådana tips så vore det guld värt...


Bilder från festen utlovas. Senast jag hade någon slags utklädnad var det en privat föreställning för en vän, och då hade det förtärts en hel del akohol innan jag  satte på mig detta...

 


 Av Soran Ismail - 16 juli 2009 04:58

Stänger ögonen. Det snurrar lite i huvudet, men inte dåligt. Bara lite underligt. Lite småskönt. Lite varmt. Lite. Helt enkelt.


Intressant med folk som anser att man är skyldig dem saker bara för att man har försökt vara rolig i tv.


Idiot - Du är ju skitrolig! Va med på kort här!

Jag - Tack så mycket, men jag får nog tacka nej ikväll

Idiot - Tror du att du är något eller!?

Jag - Öh va!?

Idiot - Du fattar väl att du är en nolla

Jag - Ok, men det var ju du som ville ta kort med mig

Idiot - Mm kanske det, men du ska inte tro att du är något

Jag - Nej absolut inte. Så länge inte du tror att dina bröst inte redan förlorat mot gravitationen.


Försöker fortfarande förstå att Birro faktiskt själv mejlade till Allsång och bad om att få vara med. Lika sorgligt som humoristiskt. 


Funderar över hur ensam man kan känna sig med hela världen omrking sig. En värld fylld av fantastiska människor. Det verkar som att hon saknas. Ni vet, Hon med stort h. Nästan lika självömkande som Birro själv. Haha. Löjligt. 


Solen går upp. Folk börjar så sakteliga vakna till torsdagsmorgonen samtidigt som det är dags för mig att lägga mig. Samla energi till morgondagen. Tills dess så sover vi. 


God natt. 

Av Soran Ismail - 15 juli 2009 18:58

Jag är insatt i medias spel. Jag förstår också att som artist är en produkt, hur mycket man än vill förneka det. Och det gäller att få upp värdet på den produkten så mycket som möjligt, så att man kan sälja så mycket som möjligt. Och oavsett vad vissa artister vill hävda så är det det man vill. Att sälja. Om inte för den enkla anledningen att vi lever i ett kapitalistiskt samhälle(relativt, jag vet), så för att ha råd att fortsätta göra det vi älskar allra mest. Även när det järn vi smider inte är lika varmt. Eller det mer ideolistiska syftet, att nå ut till fler personer med det vi har att säga. Jag är medveten om allt detta. Och det tror jag att gemene svensk också är. Därför blir jag irriterad på dubbelmoral, och den som mig veterligen är bäst på detta inom svensk media är Marcus Birro.


Han har sagt att han avskyr media, och vill inte vara en del av det. Ändå ställer han upp på både det ena och det andra, inom just media. 


Marcus Birro har länge smutskastat Allsång på Skansen. För det är för lätt underhållning, inte lika djupt som han är. Han skulle aldrig vara så ytlig. Det är inte bara när han har blivit tillfrågad under diverse intervjuer som han har gett sin (negativa) åsikt om programmet, utan han har alltså aktivt kastat skit på programmet. På eget initativ. Under flertalet gånger. Det är för folkligt för Birro. Och vem kunde man sedan se där på Sollidens scen läsa en dikt? Jo, Marcus Birro.(läs även här)


Och jag vet, "han har ändrat sig". Och självklart får folk ändra sig. Men när han kastat all denna skit på det här programmet så har han inte varit en omogen tonåring. Han har vart en vuxen, om än väldigt pretentiöst, människa. Då får man väl tänka igenom alla aspekter av någonting man kritiserar. Självklart kan man utvecklas även som vuxen, det är inte det. Men jag kan inte tänka mig något program som jag kontinuerligt kritiserar hårt (Du blir vad du äter) som jag skulle ställa upp i om några år. Eller någonsin. För jag har integritet. Betnér kan inte ställa upp i Singalong efter de uttalanden han har gjort, utan att tappa sin integritet.


Jag har inga (större) problem med att folk ställer upp i det ena och det andra.  Så länge man är konsekvent. Jag har i höst tackat nej till någon form av "kändis-singinbee" för det känns inte rätt för mig, medan en kollega till mig har tackat ja. Det är inga problem med det, för den här kollegan har inte på något sätt uttryckt ett hat gentemot sådana sammanhang. Men om kollegan skulle ha ägnat flertalet krönikor och blogginlägg åt att smutskasta folk som ställer upp i liknande sammanhang och sedan ställa upp i det själv, då skulle jag tappa respekten för denna kollega.


Birro gör naturligtvis detta för att bli mer känd. För att sälja mer. Tro ingenting annat. Och om han bara kunde erkänna det istället för att springa omkring med pretentiöst dravel om hur synd det är om honom så skulle jag kunna respektera honom för hans beslut att ställa upp i Allsången.


Jag tycker att det är synd, för hans förmåga att hantera orden är stor. Synd bara att hans dubbelmoral är lika större...

Av Soran Ismail - 14 juli 2009 19:25

Jag har inte uppdaterat på ett par dagar nu. Jag skulle vilja hävda att det beror på tidsbrist, men det är bara en del av sanningen. T.ex har hela den här dagen ägnats åt att göra ingenting speciellt. Ensam hemma, med en dator i knäet. Med andra ord, optimalt läge att blogga. Varför gör jag då inte det? Jag klarar det helt enkelt inte. 


Jag har bestämt mig för vad jag ska skriva om, det mest pinsamma jag vart med om. I alla fall "i modern tid", under tonåren och framåt. Det hände för endast ett par år sedan, men jag kommer inte igenom det. Ni är mina psykologer, jag är er patient. Men jag är inte redo att prata om det än, har jag märkt. 


Jag börjar skriva, men jag slingrar mig. Jag kommer aldrig till saken. För varje gång jag tar upp det så måste jag återuppleva händelsen igen. Och den var inte "lite knasig", utan jag skämdes verkligen vettet ur mig. Jag  fick en blackout. Den händelsen är anledningen till varför jag inte kan höra "I'm bringing sexy back" utan att rysa i hela kroppen. 


Förhoppningsvis kommer jag ha samlat mod i dagarna och berätta för mina psykologen om den här händelsen, så att jag kan börja bearbeta den på allvar. 

Av Soran Ismail - 12 juli 2009 16:25

Häromdagen så ville David leka "Top Model", så jag plockade fram kameran och sedan körde David några poses efter mina instruktioner


Instruktion: Du är likgiltig 
Instruktion: Du är sexig


 

Instruktion: Du är sexig, men från Dalarna. 

 


Instruktion: Du är oskyldig


 

Instruktion: Du har precis fått reda på att du har diabetes 

Instruktion: Du har precis fått reda på att du har HIVInstruktion: Du har nu fått reda på att din HIV har utvecklats till AIDS


 

BLOOPER:


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se